Digitalni Marketing

Image

Digitalni Marketing
Digitalni marketing je komponenta marketinga koja koristi internet i online digitalne tehnologije kao što su stolna računala, mobilni telefoni i drugi digitalni mediji i platforme za promicanje proizvoda i usluga. U zadnje vrijeme AI poput ChatGPT-a je novi oblik sustava digitalnog marketinga.

WCFT stručnjaci za digitalni marketing pokrivaju širok raspon usluga koje nisu ograničene samo na Google™ , Facebook™ i Instagram™ ili YouTube™ oglase, iako primjera radi napominjemo da je do danas Facebook najpopularnija društvena mreža u Hrvatskoj s najvećim brojem registriranih i aktivnih korisnika. 

Ne nudimo samo osnove digitalnog marketinga, već provodimo mnogo dublju analizu vašeg poslovanja, proizvoda ili usluga koje stavljate na tržište, konkurencije oko koje ste zabrinuti i na kraju, ali ne i najmanje važno, da budete ispred i na vrhu većinu vremena.

Ako ste vlasnik tvrtke ili izvršni direktor koji traži digitalni marketing, nema potrebe da tražite više. Provjerite naše usluge vezane uz digitalni marketing koje nudimo i kontaktirajte nas već danas.

Image
Image
Radno vrijeme: pon-sub od 08.00 do 20.00