UI/UX Aplikacija

Image

Što je UI i UX softver?
UI je skraćenica za korisničko sučelje i predstavlja dizajn interaktivnih elemenata web stranice ili aplikacije, uključujući gumbe, klizače i druge elemente dizajna. UX se, s druge strane, odnosi na cjelokupni dizajn i "osjećaj" koji korisnik doživljava u interakciji s proizvodom ili uslugom..

Naš tim programera aplikacija za dostavu hrane ima veliko iskustvo u razvoju aplikacija. Sada nudimo i prilagođenu verziju za vlasnike jahti i druge F&B tvrtke poput hotela ili catering tvrtki. 

iButler 24/7 primarno je koristan kada je vaš gost daleko od tradicionalnih načina naručivanja hrane i pića, poput bazena ili sunčališta. Osobito daleko od jahte, primjerice na kopnu tijekom kupovine ili dolaska iz zračne luke. iButler će obaviti posao bilo kada 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Naša iButler aplikacija je moderna aplikacija koja zadovoljava sve sigurnosne zahtjeve i jednostavna je za korištenje. Zatražite demo i rado ćemo vam pokazati kako ga koristiti na mobilnom telefonu. Radi na iOS-u i Androidu.

Ako ste vlasnik jahte ili direktor hotela, nema potrebe tražiti dalje. Naš prodajni tim spreman je predstaviti demo aplikaciju iButler 247, kontaktirajte nas danas.

Image
Image
Radno vrijeme: pon-sub od 08.00 do 20.00