Visual Studio 2022 PRO

Image
Visual Studio 2022 Professional
Visual Studio Professional 2022 cjelovito je razvojno okruženje koje razvojni inženjeri diljem svijeta poznaju i vole. Naše prvo 64-bitno integrirano radno okruženje olakšava rad s još većim projektima i složenijim radnim opterećenjima. Poboljšajte svoju produktivnost, napišite visokokvalitetni kod i promijenite način suradnje pomoću naprednog paketa alata i ugrađenih modula integracije kako biste se uhvatili u koštac s najizazovnijim razvojnim radnim procesima i isporučili inovativne aplikacije.
 • Izgradite na različitim jezicima i platformama
  Razvijte mobilne aplikacije i aplikacije za stolno računalo na više platformi s .NET MAUI. Izgradite responzivna web korisnička sučelja u C# uz Blazor. Izgradite, ispravite pogreške i testirajte .NET i C++ aplikacije u Linuxu. Koristite mogućnosti aktivnog ponovnog učitavanja u .NET i C++ aplikacijama. Uredite pokrenute ASP.NET stranice u prikazu web-dizajnera.
 • Upišite manje, kodirajte više
  IntelliCode je moćan razvojni alat potpomognut umjetnom inteligencijom koji razumije kontekst vašeg koda: nazive varijabli, funkcije i vrstu koda koji pišete. Može dovršiti redak ili blok koda i pružiti popis sljedećih najboljih opcija, pomažući vam da kodirate brže i točnije.
 • Duboki uvid u vaš kod
  CodeLens prikazuje važne uvide, kao npr. jesu li načinjene izmjene, tko je načinio izmjene i vrste izmjena (kao da ste pokrenuli testiranje jedinice po svojoj metodi). Reference, autori, testovi i povijest izvršavanja predstavljeni su kako bi vas vodili prema najinformiranijim odlukama.
 • Dijelite više od zaslona
  Live Share sesije suradnje u stvarnom vremenu ubrzavaju cikluse uređivanja i ispavljanja pogrešaka vašeg tima, bez obzira na jezik ili platformu. Personalizirane sesije s kontrolama pristupa i prilagođenim postavkama uređivača osiguravaju da svačiji kôd ostane dosljedan.
Preduvjeti za instalaciju i rad su prikazani ovdje
  Cijena PDV Ukupno
Preporučena maloprodajna cijena proizvođača (MRSP): €427,20
(3218,74 kn)
€106,80
(804,68 kn)
€534,00
(4023,42 kn)
Naša cijena: cijena na upit

Tečaj €/kn: 7,53450